Palvelemme

Toteutamme remonttipalvelut lujalla ammattitaidolla

Olemme täyden palvelun hallitseva rakennusliike, yrityksemme kulmakiviä ovat olleet liiketilaremontit ja saneeraukset, sittemmin olemme laajentaneet asunto-osakeyhtiöiden linjasaneerauksiin sekä julkistentilojen sisäilmakorjauksiin ja teollisuuden korjaustöihin. Putkiremontit ovat olleet osa JANA OY:n palveluita, mutta tänä vuonna haluamme panostaa putkiremontteihin vielä enemmän kun aiemmin, joten mitä ikinä tarve vaatii JANA OY hoitaa sen ammattitaidolla!

Yrityksessämme työskentelee yli 20 henkilöä, joukkomme koostuu rautaisista ja luotettavista ammattilaisista. Oman henkilökuntamme lisäksi  vahvuutta lisää laaja aliurakoitsija verkosto. Joka mahdollistaa nopealla aikataululla kohteiden remontoimisen / rakentamisen / kunnostamisen alusta loppuun. Olemme toteuttanut tuhansia neliöitä toimistotiloja, ja kokemuksemme näkyy tilojen lopputuloksissa.

”Enemmän kuin rakentamista, tavoitteena on aina onnellinen ja tyytyväinen asiakas, vain paras on meille kyllin hyvä. lisää toimitavoistamme.”

Yrityksille

Liiketilan ja rakennuksen täytyy pystyä mukautumaan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Jana OY mukautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen, liiketiloja ei tarvitse sulkea remontin ajaksi. Tilanteiden muuttuessa muutos työt täytyy tehdä ripeästi ja ammattitaidolla sekä kustannustehokkaasti, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kauppakeskukset ja muut toimistorakentaminen sekä muiden tilojen saneeraus- ja muutostyöt tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa, tällä toimintamallilla takaamme liiketoiminnallesi, että tärkeät asiat tulee huomioitua. Tilaajan liiketoimintaan perehdytään aina suunnitteluvaiheessa täydellisesti jolloin vältytään yllätyksiltä.  Laajan osaamisemme ansiosta hoidamme takuuvarmasti, myös haastavat ja erityistä ammattitaitoa vaativat kohteet.

Lue lisää Rakennustyö Jana Oy:n toimintatavoista.

Taloyhtiöille

Taloyhtiöille toteutamme linjasaneerauksia tarpeen laajuudesta riippuen (LVISA). Linjasaneeraus on yleensä isoin hanke mitä toteutetaan taloyhtiössä, työn vaiheet pitää suunnitella alusta loppuun täydellisesti, ja Jana OY:llä me teemme niin.

Samalla on kannattavaa miettiä tehdäänkö asukkaiden osakkeisiin muita remontteja lähitulevaisuudessa, remontteja yhdistämällä säästää paljon ajassa ja rahassa. Taloyhtiössä työskennellessä osakkeiden omistajien tiedottaminen yksi tärkeimmistä asioista samoin kuin aikataulun pitäminen.

Pääurakoitsijana kannamme myös vastuun meidän aliurakoitsijoiden työnlaadusta sekä aikataulusta.  Me minimoimme yllätykset, suunnittelemme ja tutkimme hyvin sekä perusteellisesti, ja näin urakka viedään budjetissa maaliin asti.

Julkisyhtiöille

Julkisyhteisölle toteutamme korjauksia jotka parantavat kiinteistön tehokkuutta sekä toiminnallisuutta ajatellen kiinteistön pitkää elinkaarta. Peruskorjaukset ja saneeraukset suunnitellaan siten että tilat voivat olla remontin aikana käytössä turvallisesti.

Vahinko-, saneeraus- ja korjausrakentaminen​

Yleensä korjausrakennus ja vahinkosaneerauskohteita ovat asunto ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä julkiset rakennukset. Vahinkosaneerauksissa tärkeätä on oikeat työvaiheet alusta loppuun asti ja ammattimainen toiminta.

Olemme toteuttanut satoja sisäilmakorjauksia ja kapselointeja, joten meillä on runsaasti kokemusta ja osaaminen on kohdillaan. Työn kaikki vaiheet dokumentoidaan luonnollisesti ja dokumentit prosessin alusta loppuun saakka luovutetaan urakan tilaajalle.

Korjausrakentamisessa ei niin pientä työtä ole mitä emme tee tai niin isoa mistä emme selviä. 

Uudiskohteet

Toteutamme uudiskohteita yhteistyössä Muurametalon kanssa.

Kiinostuitko palveluistamme?

Yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä-sivulta.

Pyydä tarjous

Tai lähetä viestiä