Toimintaperiaatteemme

Toimintamme kolme kulmakiveä ovat laatu, vastuullisuus ja rehellisyys.

Työn kun näkee, niin tekijän tuntee. Erinomainen työnjälki on se, mistä Jana tunnetaan, ja sen varaan rakentuvat myös pitkäaikaiset asiakassuhteemme. Tutustumme aina kohteeseen ja teemme perusteellisen selvitys- ja suunnittelutyön ennen työn tarjoamista asiakkaalle. 

Tuomme pöytään oman ammattitaitomme tarjotessamme ideoita, joilla projektin toteuttaminen olisi kustannustehokkaampaa ja laadukkaampaa. Yhteistyössä asiakkaan kanssa valikoimme juuri oikeat ratkaisut.

 

Hyvä ja tarkka suunnittelu on sujuvan projektin perusta. Sen varaan rakentuu kaikki remontin aikataulusta aina asiakkaan suuntaan tehtävään viestintään. Kun suunnitelma on selkeä ja sitä noudatetaan, projektin kulkua on helppo seurata ja kustannukset ja aikataulut pysyvät sovitussa.

 

Me emme nojaile lapioon. Työskentelemme tehokkaasti ja mutkia oikomatta. Toimintamme on ajantasaisten lupien ja säädösten mukaista. Käytämme esimerkiksi vain sertifioituja märkätila-asentajia ja ammattilaisia, joihin voimme luottaa. Osaavissa käsissä remontin tai saneerauksen kaltainen suurikin hanke luonnistuu, kun kukaan ei seiso tumput suorina vaan aika käytetään tehokkaasti tekemiseen.

 

Kanssamme voit olla varma siitä, että vältyt turhilta yllätyksiltä remontin aikana ja sen jälkeen. Hoidamme homman aina kunnialla loppuun asti. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja huolehdimme remonttijätteiden asianmukaisesta hävittämisestä niin, että jäljelle jäävät vain uutuuttaan kiiltävät tilat. Jos puutteita kaikesta huolimatta löytyykin, ne korjataan välittömästi.

 

Työmiehen sanaan pitää voida luottaa. Siksi haluamme toimintamme olevan mahdollisimman avointa. Tiedotamme asiakasta ja muita asianosaisia säännöllisesti, minkä lisäksi työnjohtomme on helposti tavoitettavissa. Tiedämme, että parhaat ideat syntyvät kasvotusten, ja siksi haluamme olla läsnä. Kuulemme asiakasta remontti- tai rakennushankkeen alusta alkaen. Ei ole olemassa kysymystä, johon meillä ei olisi vastausta.

 

Teemme laadunvalvontaa koko remontin ajan ja dokumentoimme huolella jokaisen vaiheen. Näin voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Haluamme tarjota aina parhaat rakennusratkaisut kuhunkin kohteeseen.

Etsimme työntekijöitä joilla on asennetta ja motivaatiota

Pyydä tarjous

Tai lähetä viestiä