Julkisyhteisöille

Remontit toiminnan ytimessä

Julkisyhteisöille toteutettavilla peruskorjauksilla ja saneerauksilla parannettaan kiinteistön tehokkuutta ja toiminnallisuutta, pidennetään elinkaarta sekä ylläpidetään arvoa. Toteutamme julkisyhteisöille monimuotoisia projekteja aina kauppakeskusten liiketilan muutoksista koulujen sisäilmakorjauksiin. Useimmiten remonttitarve syntyy siitä, että kiinteistö ei enää palvele käyttäjänsä muuttuvia tarpeita. Me olemme mestareita tällaisten ongelmien ratkaisemisessa.

 

Julkisyhteisöille tehtävät peruskorjaukset ja saneeraukset yritetään tilanteen salliessa sovittaa kiinteistön loma- tai sulkuaikojen yhteyteen, mutta useimmiten ne toteutetaan normaalin käytön ja toiminnan ollessa käynnissä. Tästä syystä huomioimme siisteys- ja turvallisuusnäkökohdat erityisen tarkasti, sillä jokaisen kiinteistöä käyttävän tulee voida jatkaa arkeaan turvallisesti.


Turvallisuus taataan tarkalla suunnittelulla. Insinööritoimisto vastaa korjaussuunnittelusta ja työhön liittyvistä yksityiskohdista, ja me janalaiset huolehdimme, että hyvin tehty suunnitelma konkretisoituu sujuvaksi ja ajallaan eteneväksi remontiksi. Teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistöä käyttävien ihmisten kanssa: Viestimme tiiviisti remontin aikatauluista ja etenemisestä ja kuulemme erityisen tarkalla korvalla käyttäjien kokemuksia. Julkisyhteisöhankkeet ovat tiimityötä parhaimmillaan!

Ota siis meidät mukaan tiimiisi!

Pyydä tarjous

Tai lähetä viestiä