Tietoa meistä

Kovia on työt, mutta niin on tekijätkin.

Jos on riittävästi tahtoa, löytyy keinot.

“ Alunperin ajatuksemme oli perustaa rivi- ja kerrostaloja rakentava yhtiö. Vuonna 2013 aika ei ollut oikea, piti viheltää peli poikki ja ottaa aikalisä. Tahtoa tekemiseen oli valtavasti. Päätimme etsiä tarpeita. Jyväskylässä oli tuolloin pula liiketilaremonttien osaajista. Siitä se lähti.”
– Antti

Niin syntyi Rakennustyö Jana, suoraviivainen, suoraselkäinen ja sanojensa mittainen rakennusliike. Hyvien verkostojen ja pitkien asiakassuhteiden turvin nuori yrityksemme pääsi tarjoamaan osaamistaan, ja toimeksianto kerrallaan osoitimme, että meidät on tehty laatuaineksista.

Alusta loppuun laadukas.

Ensimmäisestä remontista alkaen olemme halunneet hoitaa itse projektin kuin projektin lähtötelineistä aina maaliviivalle saakka. Monipuolisen osaamisen ja luotettavien aliurakoitsijoiden avulla jokainen urakan vaihe on pidetty tiukasti omissa käsissä. Näin huolehdimme, että laatu pysyy yllä eikä ketjussamme ole heikkoja lenkkejä.

Monipuolisten ja vaihtelevien toimeksiantojen kautta oma osaamisemme karttui ja pian jalassamme olleet saappaat alkoivat käydä liian pieniksi. Oli aika laajentaa – niin saappaita kuin yrityksemmekin toimintaa.

“Laajensimme liiketilaremonteista julkisiintiloihin. Kaipasimme suurempia toimeksiantoja, ja aloimme tarjota työtämme insinööritoimistoille. Teimme ensin julkisten tilojen sisäilma- ja homevauriokorjauksia. Kun työmme laatu oli insinööritoimistoille tuttua, pääsimme tekemään isompaakin rakentamista, kuten toimitiloja ja kerros-talojen vesivahinkoja ja linjasaneerauksia.”

– Antti

Nuoresta iästään huolimatta kokenut.

Rakennustyö Jana on iältään nuori, mutta kokenut tiimimme on enemmän kuin osiensa summa. Joukkomme on aivan alusta lähtien koostunut kokeneista ja rehdeistä ammattilaisista sekä hyviksi todetuista yhteistyökumppaneista.

Janan henki on sitä, että töitä halutaan paiskoa. Asenne venyy, aikataulut ja budjetit eivät. Emme katkea, sillä tunnemme itsemme ja vahvuutemme. Sopivat haasteet pitävät tiimin iskussa.

“Antti lupaa toisinaan hurjia aikatauluja, mutta tiimi kentällä venyy. Meillä on ahkera ja kovapäinen porukka. Ja ennen kaikkea hyvä fiilis.” 

– Joni

Arvokasta työtä.

Olemme tehneet remontointi- ja saneeraustoimeksiantoja liki vuosikymmenen ja kasvaneet rakennusalan moniosaajaksi. Viidakkorumpu kuljettaa asiakkaidemme kokemuksia meistä, ja nämä hommat eivät jatku, ellemme pidä lupauksiamme ja laatuamme yllä joka ikinen päivä.

 

Yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme kuvaavat meitä reiluiksi ja tehokkaiksi tekijöiksi ja vahvistavat, että meihin voi luottaa. Tästä olemme hemmetin ylpeitä! Sillä vaikka hankkeemme ovat usein suuria, töitä tehdään kuitenkin ihmisiä varten.

 

Intomme ei ole vuosien kuluessa ainakaan laantunut. Ihmiset, yhteiskunta ja ympäristö voittavat, kun vanhaa huolletaan ja parannellaan. Remontointi- ja saneeraustoimilla tuodaan varmuutta, vältetään vahinkoja ja nostetaan kiinteistön arvoa. Se jos mikä on arvokasta työtä.

Etsimme työntekijöitä joilla on asennetta ja motivaatiota

Pyydä tarjous

Tai lähetä viestiä