Taloyhtiöille

Aina pintaremontti ei riitä

Joskus talon eliniän pidentämiseksi tarvitaan laajamittaisempaa saneerausta. Linjasaneeraus on yleensä isoin taloyhtiössä toteutettava hanke, joten se kannattaa antaa luotettaviin käsiin.

 

Meidän osaltamme työ alkaa huolellisella tutustumisella kohteeseen. Emme tarjoa sieluttomia pakettiratkaisuja vaan huomioimme kunkin taloyhtiön ja osakkeenomistajan tarpeet laatiessamme kokonaisvaltaista ratkaisua kullekin kohteelle. Toteutamme ammattitaidolla laajamittaisiakin ratkaisuja (LVISA).

 

Tarkalla suunnittelulla säästetään selvää aikaa ja rahaa. Putkiremontti antaa mahdollisuuden toteuttaa samalla muita tarpeellisia kodin remontteja asuinhuoneiston ollessa joka tapauksessa pois käytöstä. Tarjoamme osakkeenomistajille yksilöityjä ratkaisuja. Kylpyhuoneen yksityiskohtien, kuten laattojen ja kalusteiden, valinnan lisäksi esimerkiksi keittiöremontin toteuttaminen kylpyhuoneremontin yhteydessä sujuu helposti. Älä siis suotta arkaile, vaan kerro meille rohkeasti toiveistasi. Olemme olemassa juuri niitä varten.

 

Koti on jokaiselle kultaakin kalliimpi. Siksi on tärkeää kuulla remontin etenemisestä oman kodin tai asunto-osakkeen kohdalla. Avoimuus ja tiedottaminen ovat tärkeä osa toimintaamme. Päivitämme asukkaita ja osakkeenomistajia säännöllisesti remontin etenemisestä sähköpostitse. Näin jokainen voi seurata, miten pysymme aikataulussa. Ja mehän pysymme. Aikataulutamme suurenkin remontin niin, että asuinhuoneistojen haitta-aika pysyy mahdollisimman lyhyenä. Säännöllisen tiedottamisen lisäksi työnjohtajamme on aina paikan päällä, ja häntä voi lähestyä milloin vain jokin kysymys askarruttaa mieltä.

Ota siis yhteyttä jo tänään ja pistetään kerrostalo kerralla kuntoon!

Pyydä tarjous

Tai lähetä viestiä